klimop

Kinderoefentherapie op school
Het aanpassen van het onderwijs op het kind wordt steeds belangrijker op basisscholen. Verschillende disciplines kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Binnen de basisschool Heeckeren zal motorische ondersteuning worden geboden door een Kinderoefentherapeut, en dat ben ik! Graag wil ik mij dan ook even kort aan u voorstellen. Ik ben Lisette Wiggers en ik ben Kinderoefentherapeut met een eigen praktijk in Diepenheim. Al enige tijd ben ik elke maandag aanwezig op school en ben ik werkzaam in het speellokaal. Als Kinderoefentherapeut behandel ik kinderen met motorische problematiek. Herkent u zich als ouder in één van onderstaande voorbeelden?

– Hij/zij valt zo vaak en beweegt onhandig;
– hij/zij is angstig met gymmen of durft niet in het klimrek;
– hij/zij wil niet knutselen;
– hij/zij is onhandig in de hantering van een potlood en schaar;
– zijn/haar handschrift is slordig en gespannen;
– het lukt hem/haar maar niet om op tempo mee te schrijven.

Zo ja; dan kan ik wellicht wat voor uw kind betekenen!
Na aanmelding wordt er een motorisch onderzoek afgenomen waarbij wordt gekeken naar de volledige motorisch ontwikkeling. De bevindingen worden vermeld in een verslag en op basis daarvan kan bekeken worden of uw kind baat heeft bij Kinderoefentherapie. De Kinderoefentherapie wordt volledig vergoed vanuit de basiszorgverzekering.

Wilt u uw kind aanmelden? Dat kan! In overleg met één van de intern begeleiders of de leerkracht van uw kind kan uw kind worden aangemeld. Natuurlijk mag u mij ook rechtstreeks benaderen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website www.oefentherapieklimop.nl of neem contact op via telefoonnummer: 06-11169455 of mailadres: info@oefentherapieklimop.nl.

Hartelijke groet,
Lisette Wiggers